Leverans av mätspjut 2012-13

Till lagringssäsongen 2012-13 har basmoduler med mätspjut levererats med två varianter på kommunikation beroende på vilken telefontyp kunden har. Har man en nyare internetansluten telefon med webbläsare och appar, väljs med fördel varianten där basmodulen automatiskt skickar upp mätdata via den telefonioperatör som har bäst signal på stukans plats. Våra leveranser till Danmark underlättas mycket, då vi, eller kunden, inte behöver skaffa danska abonnemang, med täckning på en okänd plats för oss. Det fungerar direkt med vår lösning! Temperaturkurvorna följs i telefon eller datorn.

Den andra varianten är för äldre telefoner; då skickas sms när modulen blir uppringd. Temperaturen kan även ses via datorn.

Nordic Sugar Agricenter Danmark har mätspjut installerat i två stukor, läs mer på sukkerroer.nu.

Dessa mätningar kan du titta på. Du kan välja tidsperiod genom att klicka på ”6 hours”.

De tre första basmodulerna laddar automatiskt upp mätdata via den telefonioperatör som har bäst täckning på platsen. Kverrestad har version två som svarar med ett SMS när den blir uppringd.

Läs mer om produkten på mätspjut.nu.

.